Холивуд е пълен със звезди от цял свят, а любовният живот на

...
Холивуд е пълен със звезди от цял свят, а любовният живот на
Коментари Харесай

3 холивудски двойки и тяхната връзка с Източна Европа

Холивуд е цялостен със звезди от целия свят, а любовният живот на някои e обвързван и с Балканите. Кои са актьорите с половинки от тази част на Европа?

Няма по какъв начин да не стартираме с българската диря. Тя е родена като Маргарита Ибрахимова в щата Калифорния на през 1956 година Нейният татко, Хасан Халилов Ибрахимов е българо-мохамеданин, роден в с. Брещене (днес на гръцка територия). Семейството му се мести в Смолянско  след 1927 година След Втората международна война той емигрира в Съединени американски щати, където се дами за гъркинята Дороти. От този брак се ражда Рита Уилсън – актриса и продуцент. А половинката на Рита е самият Том Ханкс. Рита и Том са женени от 1988 година и имат две деца – Чет (30) и Труман (25). Прочутият артист има две деца и от първия си брак със Саманта Люис.
    View this post on Instagram           
A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

Рита Уилсън играе епизодични функции в телевизионни сериали, както и в няколко кино лентата. Триумфът й като продуцент е филмът „ Моята огромна луда гръцка женитба “ от 2002 година Въпреки скромния си бюджет, филмът става най-печелившата самостоятелна продукция в историята на киното, с доходи от над 200 милиона $.

Когато на 6 януари разбунтувана навалица нахлу в Капитолия, Рита написа в обществените мрежи прочувствено обръщение: " Баща ми избяга от България за свободата, която предлага Америка. Но това, което видяхме в този момент, не е Америка. Това не е Америка, за която татко ми е мечтаел ".

още по тематиката...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР